WordPress onderhoud voor bedrijven

Een WordPress onderhoudscontract zonder zorgen

Waarom WordPress onderhoud

Herken jij 1 van de volgende punten?

 • Wordt je moe van alle WordPress updates
 • Heb je wel eens een vervelende foutmelding gehad
 • Heb je te weinig kennis over je website
 • Vindt je het bijwerken van je website maar tijdrovend
 • Is jouw website langzamer geworden

Dat hoeft niet meer met Bolderdesign als partner voor WordPress onderhoud.

Jouw website is gebouwd op een solide basis. Maar iedere dag wordt er wel iets verbeterd. Een WordPress onderhoudscontract zorgt ervoor dat deze updates zorgvuldig worden doorgevoerd.

Veel WordPress websites gebruiken plugins om de functionaliteiten van de site uit te breiden. Hoewel sommige hiervan gratis zijn, zijn er ook premium add-ons met een abonnement om functioneel te blijven. Klanten van Bolderdesign kunnen voor deze plugins de licenties van Bolderdesign gebruiken. Updates voor deze plugins zijn cruciaal voor de stabiliteit van jouw website.

Met een WordPress onderhoudscontract zorgt Bolder Design voor de stabiliteit van de website. Wij gebruiken onze kennis en kunde om jouw site uit de problemen te houden. Hackers maken geen kans en je site is altijd online.

Je blijft zelf eigenaar van je eigen webiste, met ons WordPress onderhoudscontract heb je alleen een betrouwbare partner die jou ondersteunt om je website online en zorgen vrij te houden

Jouw website is gebouwd op een solide basis. Maar iedere dag wordt er wel iets verbeterd. Een WordPress onderhoudscontract zorgt ervoor dat deze updates zorgvuldig worden doorgevoerd.

Veel WordPress websites gebruiken plugins om de functionaliteiten van de site uit te breiden. Hoewel sommige hiervan gratis zijn, zijn er ook premium add-ons met een abonnement om functioneel te blijven. Klanten van Bolderdesign kunnen voor deze plugins de licenties van Bolderdesign gebruiken. Updates voor deze plugins zijn cruciaal voor de stabiliteit van jouw website.

Met een WordPress onderhoudscontract zorgt Bolder Design voor de stabiliteit van de website. Wij gebruiken onze kennis en kunde om jouw site uit de problemen te houden. Hackers maken geen kans en je site is altijd online.

Je blijft zelf eigenaar van je eigen webiste, met ons WordPress onderhoudscontract heb je alleen een betrouwbare partner die jou ondersteunt om je website online en zorgen vrij te houden.

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen

Wij beoordelen jouw website En delen onze verbeterpunten GRATIS

Voordelen van een WordPress onderhoudscontract.

Wij begrijpen dat jij het druk hebt met het runnen van jouw bedrijf. En dat het lastig is om een website bij te houden waar je eigenlijk geen zin of tijd voor hebt. Wij merkten dit bij onze klanten, zij wilde graag dat wij dit voor hen gingen doen.

Na een aantal verzoeken hebben wij gekeken in welke taken wij bedrijven kunnen ondersteunen om het bijhouden van de website zo makkelijk mogelijk te maken. Wij merkten dat niet iedereen dezelfde service verlangden. Daarom hebben wij voor al onze klanten een op maat gemaakt onderhoudscontract opgesteld.

Zo helpen we jou alleen bij services die je echt wilt en kunnen we jou daarin adviseren. Daarnaast vinden onze klanten het erg prettig om een expert achter de hand te hebben voor kleine klusjes aan de website. Wij helpen onze klanten met een onderhoudscontract altijd als eerst, zodat jij weer snel verder kan met zaken die belangrijker zijn.

Waarom een WordPress onderhoudscontract.

 • Als expert blijven wij aan jouw site verbonden
 • Jij hoeft geen tijd te besteden om de website optimaal te houden
 • Voor grotere klussen krijg je voorrang op onze andere klanten.
 • Advies bij online marketing, advertenties, salesfunnels of andere website gerelateerde uitdagingen.
 • Direct hulp van een specialist bij hacks, fouten, website offline of problemen

Geen veiligheidsrisico's meer met ons onderhoudscontract

Wij zorgen voor jouw website Alsof het van ons is.

Welke services kan jij bij ons WordPress onderhoudscontract kiezen?

Wij willen jou alleen ondersteunen met WordPress onderhoud services die jij zelf verlangt. 
Wij bieden geen all-in-one pakketten aan omdat wij vinden dat jij dan ook betaald voor services die je wellicht niet nodig vindt. 

Hieronder vindt je services waar wij jou mee kunnen ondersteunen

Updates

Voor de veiligheid van jouw website is het belangrijk dat plugins snel worden geüpdatet. Zonder deze updates krijgen hackers vrij spel en kunnen functionaliteiten stoppen met werken. Wij zorgen dat jouw websites up-to-date blijven en testen ook of er geen fouten insluipen tijdens het updaten van de website.

Back-ups

Wij maken dagelijks, wekelijks en maandelijks een back-up van jouw website. Als er iets misgaat en er ontstaat een onherstelbare fout, dan kunnen wij de meest recente back-up terugzetten en is jouw website in mum van tijd weer online.

Security

Wij leven in een tijd dat vraagt om extra security maatregelen. Dagelijks worden er duizenden website gehackt doordat websites hun zaken niet op orde hadden. Wij kunnen je website voorzien van anti-hack software zodat hackers en andere kwaadwillenden geen kans meer krijgen om jouw bedrijf te schaden. Wil je een stapje verder? Kijk dan bij onze WordPress security audit.

Licenties

Veel websites maken gebruik van extra premium plugins. Bolderdesign heeft voor veel van deze plugins, premium licenties waar jij gebruik van kan maken. Zo krijgt je gratis updates van de beste pakketten die het internet te bieden heeft zonder dat je daar zelf de hoofdprijs voor moet betalen.

Maandelijks rapport

Wij kunnen maandelijks een rapport sturen met een overzicht van jouw website. In dit overzicht vindt je de belangrijkste analytics om de voortgang van jouw website te meten. Ook kunnen wij jouw bijstaan met raad en daad om het beste in je site naar boven te halen.

Zakelijke mail

Een professionele e-mailadres die gebruik maakt van jouw eigen domein ([email protected]). Wij zetten een Google Gsuite account op met 20GB aan ruimte. Zo heb jij al jouw zakelijke mail in 1 overzicht.

Hosting

We bieden premium hosting die specifiek is geconfigureerd voor WordPress websites. Onze systemen worden 24/7 gemonitord en hebben live ondersteuning. Onze hosting is snel, veilig en steengoed.

Uptime monitor

Wij houden actief in de gaten of jouw website online is of niet. Mocht de website offline raken dan laten wij alles vallen en zullen wij de site zo snel mogelijk weer online krijgen.

Opschonen van spam

Spam is 1 van de vervelendste effecten die het internet met zich mee brengt. Het kan vervelend en vermoeiend zijn om alle reacties steeds maar weer te verwijderen. Als jij hier veel last van ervaart dan kijken wij of we de stroom van spam kunnen verminderen en zullen wij de spam opschonen.

Wat zijn de kosten van ons wordpress website onderhoud

Wij hebben meerdere Onderhoudspakketten voor een ieder wat wils

De snelheid van een WordPress website

Snelheid is een van de belangrijkste factoren op het internet. Geen bezoeker heeft zin om lang te wachten op een pagina.

Daarom heeft Google van de website snelheid ook een belangrijk factor gemaakt.
De laadtijd van een website moet onder de 2 seconden blijven.

Is de laadtijd groter dan 2 seconden dan wordt jouw website gestraft in de Google ranking. En maak je geen kans op hoge posities in de zoekmachine

Een goede website om de snelheid mee te testen is: GTMETRIX

WordPress snelheid verbeteren

Wij maken er een sport van om onze WordPress website’s zo snel mogelijk te maken. 

En wij merken vaak dat het bij andere website’s daar aan schort. Probeer de test zelf maar eens door op de afbeelding hierboven te klikken, kom jij onder de 2 seconden?

In veel gevallen kunnen wij de website versnellen en kunnen wij in de buurt komen van deze richtlijn. Of het ons lukt hangt af van de kwaliteit van de website, de hosting, de code en de plugins. Wij zijn nou eenmaal geen wonderdokters maar in 95% van alle gevallen is het ons gelukt. 

De kosten van het versnellen van een WordPress website verschilt per website. Vraag daarom ons om de mogelijkheden. 

Wil jij dat we de snelheid van de website onder de loep nemen?

SEO WordPress onderhoud

SEO of zoekmachine optimalisatie moet ook onderhouden worden. Anders ben jij je toppositie in de Google Zoekmachine zo weer kwijt. 

Bolderdesign kan je hier bij helpen. Wij kunnen maandelijks de SEO voor jouw WordPress website uit handen nemen. Bijvoorbeeld door het optimaliseren van de pagina’s, het monitoren en verbeteren van de CTR in Google, het schrijven van teksten voor jouw bedrijf en het verzamelen van backlinks.

Onze website behalen in Google altijd goede resultaten en wij zullen onze 26 verbeterpunten voor SEO toepassen op jouw website. 

De kosten van SEO WordPress onderhoud verschilt per website en per project. Zo kunnen wij eenmalig jouw site verbeteren of een strategie bedenken waar jullie iedere maand met SEO geholpen worden  

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Email marketing

Heb je wel eens gehoord over de term 'the money is in the list'? Het is een bekende business term die wordt gebruikt om aan te geven dat emailmarketing nog steeds werkt.

Ondanks de hoeveelheden spam die iedereen elke dag ontvangt is een email met waardevolle informatie voor de ontvanger nog steeds erg populair.

Via email kan je direct met je potentiële klant communiceren, als in een persoonlijk gesprek. En kun je hem direct op de hoogte brengen van de nieuwste producten, beste acties en bruikbare informatie. 

Bolderdesign heeft voor veel bedrijven al een emailmarketing strategie opgezet en geholpen met de technische kant van emailmarketing. Wij hebben een gebruiksvriendelijk systeem ontwikkeld en kunnen jou adviseren hoe je het beste emailmarketing kan inzetten voor jouw bedrijf. 

Wij kunnen jou eenmalig helpen met het opzetten van het emailmarketing systeem of deze service meenemen is ons WordPress onderhoudscontract waarbij wij zorgen voor alle content. 

WordPress security audit​

Ondanks dat WordPress een populair en veilig systeem is zijn er altijd kwaadwillenden die daar anders over denken.

Doordat WordPress zo’n populair platform is en door miljoenen websites als basis wordt gebruikt, is het ook zeer aantrekkelijk om als hacker dit platform aan te vallen. Als je een fout vindt waardoor je bij data kunt komen dan kan je diezelfde fout blijven uitbuiten over duizenden andere websites. 

Daarom is het ook belangrijk om je websites zo up-to-date mogelijk te houden want anders krijgen hackers de kans om jouw website uit te buiten.

Bolderdesign werkt samen met ‘ethical hackers’ die jouw website kunnen doorlichten op zwakheden. Denk bijvoorbeeld aan penetratie testen, scans of audits en security management op basis van de ISO standards:

 • ISO 31000 (Risk Management)
 • ISO 22301 (Business Continuity)
 • ISO 27001 (Information Security)

De kosten van een WordPress Security audit hangen af van verschillende factoren. Vraag ons daarom naar de mogelijkheden.

WordPress onderhoud prijzen

Net zoals een nieuwe auto moet worden onderhouden om zijn topprestaties te kunnen leveren, zal jouw website beter draaien en betere resultaten leveren als deze goed wordt onderhouden. Websites vertrouwen op een verscheidenheid aan softwaretechnologieën en een content beheer systeem dat continu beschikbaar is voor jouw klanten.

Wat gebeurt er echter als er iets kapot gaat? Gaat de website offline, wordt de site vertraagt, wordt hij gehackt met kwaadaardige code of wordt je een slachtoffer van een DDoS-aanval? Hoe lang duurt het voordat je het merkt? Of nog erger, een potentiële klant die jou erop wijst dat je jouw website moet onderhouden. Wat zal hij denken over jouw bedrijf als de website niet functioneert?

Onze WordPress onderhoud pakketten bieden gemoedsrust dat jouw website wordt bijgewerkt met nieuwe inhoud en naar behoren functioneert.

We hebben complete pakketten samengevoegd om alles te dekken wat jij nodig hebt, inclusief hosting en ondersteuning om kleine wijzigingen aan te brengen en jouw site bij te werken.

Basic

WordPress onderhoud
250 Per maand
 • Standaard Hosting
 • 24/7 Uptime Monitor
 • Veilig SSL Certificaat
 • DNS Beheer & Advanced Security – Cloudflare
 • Maandelijkse Veilige Offsite Backup
 • Server Software Updates
 • Wordpress Updates
 • Wekelijkse Security Scanning
 • 1 uur Support / Aanpassen
 • Email Support

Advanced

WordPress onderhoud
400 Per maand
 • Standaard Hosting
 • 24/7 Uptime Monitor
 • Veilig SSL Certificaat
 • DNS Beheer & Advanced Security – Cloudflare
 • Snelle pagina caching
 • Wekelijks Veilige Offsite Backup
 • Server Software Updates
 • Wordpress Updates
 • Dagelijkse Security Scanning
 • 1 uur Support / Aanpassen
 • Email Support
 • Telefonisch Support
 • 30 Minuten Strategisch Telefoonconsult

Basic eCommerce

WordPress onderhoud
550 Per maand
 • Standaard Hosting
 • 24/7 Uptime Monitor
 • Veilig SSL Certificaat
 • DNS Beheer & Advanced Security – Cloudflare
 • Maandelijkse Veilige Offsite Backup
 • Server Software Updates
 • Wordpress Updates
 • Wekelijkse Security Scanning
 • 2 uur Support / Aanpassingen, Niet Spaarbaar
 • Email Support
 • Telefonisch Support
 • 30 Minuten Strategisch Telefoonconsult

Advanced eCommerce

WordPress onderhoud
850 Per maand
 • Standaard Hosting
 • 24/7 Uptime Monitor
 • Veilig SSL Certificaat
 • DNS Beheer & Advanced Security – Cloudflare
 • Snelle pagina caching
 • Wekelijks Veilige Offsite Backup
 • Server Software Updates
 • Wordpress Updates
 • Dagelijkse Security Scanning
 • 4 uur Support / Aanpassingen, Niet Spaarbaar
 • Email Support
 • Telefonisch Support
 • 30 Minuten Strategisch Telefoonconsult

Met de bovenstaande pakketten ben jij verzekerd van een optimale website. En heb je een WordPress specialist achter de hand die meteen bijspringt om jou te helpen.

Naast deze pakketten hebben wij ook WordPress onderhoud op maat. Mochten er onderdelen zijn die jij liever niet hebt of wil je aanvullende services zoals een maandelijkse WordPress Security Audit of iedere maand SEO optimalisatie. Neem dan contact met ons op, wij denken graag met jou mee.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij helpen jou graag verder.

Of email naar

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen

Wij beoordelen jouw website En delen onze verbeterpunten GRATIS

Veelgestelde vragen over WordPress onderhoud:

Een aantal vragen die wij zelf ook zouden stellen hebben wij hieronder genoteerd.

Nee, ons WordPress onderhoudscontract is maandelijks opzegbaar. Je kunt op ieder moment stoppen.

Wel ga je bij het afnemen van onze services automatisch akkoord met onze voorwaarden zodat we op een nette en prettige manier met elkaar kunnen samenwerken. 

Een onderhoudscontract start bij ons vanaf €250,- per maand. Onze WordPress onderhoud services zijn van hoge kwaliteit en in noodgevallen staan wij direct voor jou klaar.

Bekijk onze prijzen hier: WordPress onderhoudspakketten

Wij zullen alles netjes voor je achterlaten. Onze premium licenties (als van toepassing) zullen wij verwijderen,
hierdoor stoppen de updates maar aan de website en functionaliteiten zal niets veranderen. Nadat jij het contract hebt stopgezet raden wij jou wel aan om zelf nauwlettend je website te onderhouden

Fantastische ontwikkelaars van over de hele wereld hebben een aantal geweldige tools gemaakt (en verdienen het om te worden gecompenseerd). Samen met de licentie ontvangt je prioriteitsondersteuning van de ontwikkelaar. Als wij alles handmatig zouden moeten maken dan zou dat extra kosten met zich mee brengen. We gebruiken alleen tools van ontwikkelaars die we vertrouwen en hebben een lange staat van dienst in het ondersteunen en updaten van hun producten.

Wat zeggen onze klanten

RELAX! EN START MET ONSPANNEN.

Gooi de benen maar op tafel, met ons als WordPress onderhoud partner krijgt jij geen grijze haren op je hoofd. Neem meteen contact met ons op en wij regelen de rest. Heerlijk toch?