WordPress onderhoud

Krijg ONBEPERKT hulp bij jouw WordPress website.

Je website is van cruciaal belang voor jouw bedrijf

Jij hebt een website die cruciaal is voor jouw bedrijf. Het genereert leads, klanten en inkomsten (of dit zou het op op zijn minst moeten doen). Het is een kanaal waar klanten, leveranciers, potentiële nieuwe medewerkers en partners je vinden en je benaderen. Het is van groot belang voor het succes van jouw bedrijf en je wilt gemoedsrust dat het 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is en beschikbaar blijft voor jouw publiek zonder onderbreking.

Alle software is kwetsbaar

Alle software moet worden bijgewerkt. Inclusief de software waar jouw website mee gemaakt is. Jouw concurrenten innoveren met nieuwe websites en online strategieën. De wereld wordt kleiner naarmate meer mensen verbinding maken met internet en dat betekent dat het alleen maar moeilijker wordt om bij te blijven, laat staan ​​om voorop te blijven lopen. Meer en meer websites worden gehackt en aangevallen, inclusief de grote spelers zoals Twitter en Facebook, evenals miljoenen kleine bedrijven elke dag. Het is de aard van de wereld waarin we leven en helaas zijn websites een gemakkelijk doelwit.

Doe het zelf?

Het up-to-date houden, back-ups maken en veilig houden van je website kan tijdrovend en een beetje vervelend zijn. Het houdt je uit de buurt van wat je zou moeten doen, namelijk het opbouwen van relaties met jouw klanten, personeel en partners. De technologie blijft evolueren en er is geen manier om op de hoogte te blijven van alle trends en ontwikkelingen.

Algemene hulp

Ja, er zijn genoeg opties om je website beheerd en up-to-date te houden. Bijvoorbeeld door hetzelfde bedrijf dat de website host. Ze doen het elke dag voor duizenden klanten. Dat betekent dat ze ervaren zijn. Het betekent ook dat ze mogelijk geen aandacht schenken aan de fijnere details van jouw specifieke website en bedrijfsbehoeften.

Onze hulp

Als je deze pagina leest, kennen we jouw website goed omdat we deze hebben gebouwd of omdat het draait op het WordPress platform. Wij gebruiken al meer dan 10 jaar deze software en hebben alle problemen al eens meegemaakt. Al onze websites en webshops (waaronder deze) zijn op dezelfde software gebaseerd. We zijn dus in de beste positie om jouw website operationeel te houden en we kunnen dat doen met een van onze WordPress onderhoudscontracten (die geen opzegtermijn hebben).

Wat bieden wij aan?

We zullen alle kleine dingen doen die je niet wilt, zodat jij er gewoon kan zijn voor jouw klanten, werknemers en publiek. 

We zullen de hele maand een onbeperkt aantal kleine taken op jouw website uitvoeren om ervoor te zorgen dat elk stukje inhoud en code perfect is.

De positieve kant

Met ons werken betekent dat je website voor jouw blijft werken. Het trekt 24/7 aandacht en klanten naar jouw bedrijf toe voor een fractie van de tijd en geld die het jou zou kosten om het zelf te doen.

Social Proof

Wij kunnen jou op verzoek talloze referenties en getuigenissen geven. Onder aan deze pagina staan ook een aantal recensies van onze klanten. Maar je merkt pas wat voor rust het brengt als je het zelf hebt. 

We hebben het druk

Het is waar. Net als artsen in de jaren 70 en leraren in de jaren 00, zijn goede webontwikkelaars enorm druk en het ziet er niet naar uit dat dit snel zal veranderen.

We moeten meer over jou weten

Dus eerlijk gezegd zijn we alleen geïnteresseerd in klanten die begrijpen welke waarde hun website toevoegt aan hun bedrijf. Daarom hebben we de WordPress onderhoudscontracten e alleen per aanvraag beschikbaar gesteld.

Lees de onderstaande plannen en gebruik het formulier onderaan deze pagina om contact op te nemen en te kijken of je in aanmerking komt.

Deze service is ontworpen om je gemoedsrust te bieden en jou de zekerheid te geven dat je een ervaren partner hebt die jou kan helpen je online doelstellingen te bereiken.

Bronze - €47 per maand

Ons bronzen-onderhoudscontract is perfect als je alleen maar wilt dat de website onderhouden wordt.

Dit omvat het volgende:

 • Gemoedsrust dat al je websitesoftware up-to-date is.
 • Dagelijkse en wekelijkse back-ups van je website worden extern opgeslagen. Dus je kunt gerust zijn dat als er ooit iets fout gaat, wij jouw website snel kunnen herstellen.
 • Constante bewaking en beveiliging om eventuele vervelende indringers buiten te sluiten.

Zilver - €147 per maand

Ons zilver-onderhoudscontract is ideaal als je alleen maar wilt dat wij jouw website onderhouden en daarbij een beetje hulp nodig hebt met het bijwerken van de website.

Het bevat alle voordelen uit het Bronzen-onderhoudscontract plus twee geplande sessies per maand van 2 uur om jou te helpen met aanpassen van de site.

Goud - €347 per maand

Ons Gouden-onderhoudscontract is perfect als je regelmatig functies of functionaliteit aan jouw website wilt toevoegen.

Het bevat alle voordelen uit het Zilver-onderhoudscontract plus ONBEPERKTE* kleine aanpassingen om jou te helpen bij het beheren van jouw website.

Platinum - €797 per maand

Ons Platinum-onderhoudscontract is bedoeld voor diegene waarbij de website onmisbaar is voor hun bedrijf. 

Het bevat alle voordelen van hierboven plus een maandelijkse strategie-consultatiesessie die jou op pad houden om je doelstellingen te halen.

opmerkingen

Alle sessies worden uitgevoerd via telefoon of Skype.

* Onbeperkte kleine aanpassingen omvatten elke taak die ons minder dan 30 minuten kost om af te ronden en omvat meestal zaken als het toevoegen van een testimonial of een portfolio stuk aan jouw website. Deze taken hebben geen betrekking op geavanceerde functies zoals een complete online winkel of een lidmaatschapsgedeelte.

Er is geen opzegtermijn voor een van onze onderhoudscontracten en je bent te allen tijde vrij om te annuleren. Deze onderhoudscontracten worden aangeboden op basis van een abonnement en worden maandelijks vooraf afgeschreven via een automatische incasso.

Bronze WordPress onderhoud

47 Per maand
 • Alle Updates
 • Dagelijkse en wekelijkse Backups
 • Geen website aanpassingen

Silver WordPress onderhoud

147 Per maand
 • Alle Updates
 • Dagelijkse en wekelijkse Backups
 • 1 uur per week website aanpassingen
Populair

Goud WordPress onderhoud

347 Per maand
 • Alle Updates
 • Dagelijkse en wekelijkse Backups
 • onbeperkt website aanpassingen
 •  

Platinum WordPress onderhoud

797 Per maand
 • Alle Updates
 • Dagelijkse en wekelijkse Backups
 • onbeperkt website aanpassingen
 • Maandelijkse Strategie Coaching Sessie via Skype

Aanvraag

Gebruik het onderstaande formulier om een ​​aanvraag voor een WordPress onderhoudscontract in te dienen en we nemen contact met u op om te zien of we goed bij ons passen.

Wat zit er standaard in ons WordPress onderhoudscontract en wat zijn de voordelen.

Heb je na het lezen van al het bovenstaande behoefte aan meer informatie over de voordelen van een WordPress onderhoudscontract. Dan leggen wij het hieronder even duidelijk voor je uit. 

Updates

Voor de veiligheid van jouw website is het belangrijk dat plugins snel worden geüpdatet. Zonder deze updates krijgen hackers vrij spel en kunnen functionaliteiten stoppen met werken. Wij zorgen dat jouw websites up-to-date blijven en maken een backup voor de updates en testen na de updates of er geen fouten zijn inslopen.

Support via email

Loop je ergens op vast of wil iets niet lukken. Wij kunnen je snel ondersteunen via de email. Wij reageren gemiddeld binnen 30 minuten ongeacht welk pakket je bij ons afneemt. Wel gaan onze platinum klanten voor op de bronzen klanten. Heb je dus ergens problemen mee, wij staan voor jou klaar om het op te lossen.

Database optimalisatie

Wij schonen jouw database regelmatig op. Door spam, aanpassingen en het constant doorontwikkelen van de website kan de website trager worden. Met de database optimalisatie zorgen wij ervoor dat jouw website optimaal blijft draaien.

Uptime monitor

Wij houden actief in de gaten of jouw website online is of niet. Mocht de website offline raken dan laten wij alles vallen en zullen wij de site zo snel mogelijk weer online krijgen.

Licenties

Veel websites maken gebruik van premium plugins. Bolderdesign heeft voor veel van deze plugins een abonnement afgesloten waar jij gebruik van kan maken. Zo krijgt je gratis updates van de beste pakketten die het internet te bieden heeft zonder dat je daar zelf de hoofdprijs voor moet betalen.

Aanpassingen (zilver of hoger)

Niets is zo lastig als je zelf ergens niet uit komt. Onze specialisten werken al jaren met WordPress en zijn allemaal expert in WordPress onderhoud. Vanaf het zilverpakket ondersteunen wij jou als je ergens problemen mee hebt of je krijgt een vervelende error. Wij staan dan voor jou klaar.

Hosting (exclusief)

We bieden premium hosting die specifiek is geconfigureerd voor WordPress websites. Onze systemen worden 24/7 gemonitord en hebben live ondersteuning. Onze hosting is snel, veilig en steengoed. (hosting zit niet bij de standaard prijs inbegrepen)

Back-ups

Wij maken dagelijks, wekelijks en maandelijks een back-up van jouw website. Als er iets misgaat en er ontstaat een onherstelbare fout, dan kunnen wij de meest recente back-up terugzetten en is jouw website in mum van tijd weer online. Zo beperkt je de tijd dat website offline is en er geen inkomsten binnen komen.

Security

Dagelijks worden er duizenden website gehackt doordat de websites hun zaken niet op orde hadden. Wij voorzien je website van anti-hack software zodat hackers en andere kwaadwillenden geen kans meer krijgen om jouw bedrijf te schaden. Wil je een stapje verder? Kijk dan bij onze WordPress security audit voor de mogelijkheden.

Maandelijks rapport

Maandelijks sturen wij een rapport met een overzicht van jouw website. In dit overzicht vindt je de belangrijkste analytics om de voortgang van jouw website te meten. Ook adviseren wij jou om het beste in je site naar boven te halen.

Linkbuilding

Voor al onze klanten beheren wij ook hun linkprofiel. Zo zorgen wij ervoor dat er een gezonde mix komt van kwalitatieve links zodat jouw website daar van zal profiteren.

Geen opzegtermijn

Wij hanteren met onze WordPress onderhoudscontracten geen opzegtermijn. Dit betekent dat je om wat voor reden dan ook altijd kan stoppen met de services die je van ons gewend bent. Wil je het abonnement stoppen? Stuur dan een email naar [email protected]

Coaching Sessie (platinum)

Maandelijks spreken wij met onze platinum klanten af voor een strategisch consult. Tijdens deze skypesessie kan jij als klant met vragen ons het vuur aan de schenen leggen. Wij zullen jou adviseren en zonodig assisteren om jouw bedrijf dichter bij jouw doelstellingen te brengen.

Zakelijke mail (exclusief)

Een professionele e-mailadres die gebruik maakt van jouw eigen domein ([email protected]). Wij zetten een Google Gsuite account op met 20GB aan ruimte. Zo heb jij al jouw zakelijke mail in 1 overzicht. (Een zakelijk emailadres zit niet bij de prijs inbegrepen)

Extra wordpress services

Naast onze WordPress onderhoud kunnen wij jouw bedrijf assisteren bij een aantal services. Deze services kunnen ook bij het WordPress onderhoudscontract worden gevoegd. Dit kan eenmalig zijn maar ook maandelijks. Neem hiervoor contact op met [email protected]

De snelheid van een WordPress website

Snelheid is een van de belangrijkste factoren op het internet. Geen bezoeker heeft zin om lang te wachten op een pagina.

Daarom heeft Google van de website snelheid ook een belangrijk factor gemaakt.
De laadtijd van een website moet onder de 2 seconden blijven.

Is de laadtijd groter dan 2 seconden dan wordt jouw website gestraft in de Google ranking. En maak je geen kans op hoge posities in de zoekmachine

Een goede website om de snelheid mee te testen is: GTMETRIX

WordPress snelheid verbeteren

Wij maken er een sport van om onze WordPress website’s zo snel mogelijk te maken. 

En wij merken vaak dat het bij andere website’s daar aan schort. Probeer de test zelf maar eens door op de afbeelding hierboven te klikken, kom jij onder de 2 seconden?

In veel gevallen kunnen wij de website versnellen en kunnen wij in de buurt komen van deze richtlijn. Of het ons lukt hangt af van de kwaliteit van de website, de hosting, de code en de plugins. Wij zijn nou eenmaal geen wonderdokters maar in 95% van alle gevallen is het ons gelukt. 

De kosten van het versnellen van een WordPress website verschilt per website. Vraag daarom ons om de mogelijkheden. 

Wil jij dat we de snelheid van de website onder de loep nemen?

SEO WordPress onderhoud

SEO of zoekmachine optimalisatie moet ook onderhouden worden. Anders ben jij je toppositie in de Google Zoekmachine zo weer kwijt. 

Bolderdesign kan je hier bij helpen. Wij kunnen maandelijks de SEO voor jouw WordPress website uit handen nemen. Bijvoorbeeld door het optimaliseren van de pagina’s, het monitoren en verbeteren van de CTR in Google, het schrijven van teksten voor jouw bedrijf en het verzamelen van backlinks.

Onze website behalen in Google altijd goede resultaten en wij zullen onze 26 verbeterpunten voor SEO toepassen op jouw website. 

De kosten van SEO WordPress onderhoud verschilt per website en per project. Zo kunnen wij eenmalig jouw site verbeteren of een strategie bedenken waar jullie iedere maand met SEO geholpen worden  

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Email marketing

Heb je wel eens gehoord over de term 'the money is in the list'? Het is een bekende business term die wordt gebruikt om aan te geven dat emailmarketing nog steeds werkt.

Ondanks de hoeveelheden spam die iedereen elke dag ontvangt is een email met waardevolle informatie voor de ontvanger nog steeds erg populair.

Via email kan je direct met je potentiële klant communiceren, als in een persoonlijk gesprek. En kun je hem direct op de hoogte brengen van de nieuwste producten, beste acties en bruikbare informatie. 

Bolderdesign heeft voor veel bedrijven al een emailmarketing strategie opgezet en geholpen met de technische kant van emailmarketing. Wij hebben een gebruiksvriendelijk systeem ontwikkeld en kunnen jou adviseren hoe je het beste emailmarketing kan inzetten voor jouw bedrijf. 

Wij kunnen jou eenmalig helpen met het opzetten van het emailmarketing systeem of deze service meenemen is ons WordPress onderhoudscontract waarbij wij zorgen voor alle content. 

WordPress security audit​

Ondanks dat WordPress een populair en veilig systeem is zijn er altijd kwaadwillenden die daar anders over denken.

Doordat WordPress zo’n populair platform is en door miljoenen websites als basis wordt gebruikt, is het ook zeer aantrekkelijk om als hacker dit platform aan te vallen. Als je een fout vindt waardoor je bij data kunt komen dan kan je diezelfde fout blijven uitbuiten over duizenden andere websites. 

Daarom is het ook belangrijk om je websites zo up-to-date mogelijk te houden want anders krijgen hackers de kans om jouw website uit te buiten.

Bolderdesign werkt samen met ‘ethical hackers’ die jouw website kunnen doorlichten op zwakheden. Denk bijvoorbeeld aan penetratie testen, scans of audits en security management op basis van de ISO standards:

 • ISO 31000 (Risk Management)
 • ISO 22301 (Business Continuity)
 • ISO 27001 (Information Security)

De kosten van een WordPress Security audit hangen af van verschillende factoren. Vraag ons daarom naar de mogelijkheden.

Wat zeggen onze klanten

Email naar

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen

Wij beoordelen jouw website En delen onze verbeterpunten GRATIS

Veelgestelde vragen over WordPress onderhoud:

Een aantal vragen die wij zelf ook zouden stellen hebben wij hieronder genoteerd.

Ja, maar wij hanteren geen opzegtermijn voor ons WordPress onderhoudscontract. Je kunt op ieder moment stoppen.

Wel ga je bij het afnemen van onze services automatisch akkoord met onze voorwaarden zodat we op een nette en prettige manier met elkaar kunnen samenwerken. 

Een onderhoudscontract start bij ons vanaf €47 per maand. Onze WordPress onderhoud services zijn van hoge kwaliteit en in noodgevallen staan wij direct voor jou klaar.

Bekijk onze prijzen hier: WordPress onderhoudspakketten

Wij zullen alles netjes voor je achterlaten. Onze premium licenties (als van toepassing) zullen wij verwijderen,
hierdoor stoppen de updates maar aan de website en functionaliteiten zal niets veranderen. Nadat jij het contract hebt stopgezet raden wij jou wel aan om zelf nauwlettend je website te onderhouden

Fantastische ontwikkelaars van over de hele wereld hebben een aantal geweldige tools gemaakt (en verdienen het om te worden gecompenseerd). Samen met de licentie ontvangt je prioriteitsondersteuning van de ontwikkelaar. Als wij alles handmatig zouden moeten maken dan zou dat extra kosten met zich mee brengen. We gebruiken alleen tools van ontwikkelaars die we vertrouwen en hebben een lange staat van dienst in het ondersteunen en updaten van hun producten.

RELAX! EN START MET ONSPANNEN.

Gooi de benen maar op tafel, met ons als WordPress onderhoud partner krijgt jij geen grijze haren op je hoofd. Neem meteen contact met ons op en wij regelen de rest. Heerlijk toch?