WordPress onderhoud voor ondernemers

Het meest flexibele onderhoudscontract voor een concurrerende prijs

Waarom WordPress onderhoud

Herken jij 1 van de volgende punten?

  • Wordt je moe van alle WordPress updates
  • Heb je wel eens een vervelende foutmelding gehad
  • Heb je te weinig kennis over je website
  • Vindt je het bijwerken van je website maar tijdrovend
  • Is jouw website langzamer geworden
Dat hoeft niet meer met Bolderdesign als partner voor WordPress onderhoud

Jouw website is gebouwd op een solide basis. Maar iedere dag wordt er wel iets verbeterd. Een WordPress onderhoudscontract zorgt ervoor dat deze updates zorgvuldig worden doorgevoerd.

Veel WordPress websites gebruiken plugins om de functionaliteiten van de site uit te breiden. Hoewel sommige hiervan gratis zijn, zijn er ook premium add-ons met een abonnement om functioneel te blijven. Klanten van Bolderdesign kunnen voor deze plugins de licenties van Bolderdesign gebruiken. Updates voor deze plugins zijn cruciaal voor de stabiliteit van jouw website.

Met een WordPress onderhoudscontract zorgt Bolder Design voor de stabiliteit van de website. Wij gebruiken onze kennis en kunde om jouw site uit de problemen te houden. Hackers maken geen kans en je site is altijd online.

Je blijft zelf eigenaar van je eigen webiste, met ons WordPress onderhoudscontract heb je alleen een betrouwbare partner die jou ondersteunt om je website online en zorgen vrij te houden

Jouw website is gebouwd op een solide basis. Maar iedere dag wordt er wel iets verbeterd. Een WordPress onderhoudscontract zorgt ervoor dat deze updates zorgvuldig worden doorgevoerd.

Veel WordPress websites gebruiken plugins om de functionaliteiten van de site uit te breiden. Hoewel sommige hiervan gratis zijn, zijn er ook premium add-ons met een abonnement om functioneel te blijven. Klanten van Bolderdesign kunnen voor deze plugins de licenties van Bolderdesign gebruiken. Updates voor deze plugins zijn cruciaal voor de stabiliteit van jouw website.

Met een WordPress onderhoudscontract zorgt Bolder Design voor de stabiliteit van de website. Wij gebruiken onze kennis en kunde om jouw site uit de problemen te houden. Hackers maken geen kans en je site is altijd online.

Je blijft zelf eigenaar van je eigen webiste, met ons WordPress onderhoudscontract heb je alleen een betrouwbare partner die jou ondersteunt om je website online en zorgen vrij te houden

+ 0
Crashes/hacks hebben wij voorkomen met ons WordPress onderhoudscontract

Voordelen van een WordPress onderhoudscontract.

Wij begrijpen dat jij het druk hebt met het runnen van jouw bedrijf. En dat het lastig is om een website bij te houden waar je eigenlijk geen zin of tijd voor hebt. Wij merkten dit bij onze klanten, zij wilde graag dat wij dit voor hen gingen doen.

Na een aantal verzoeken hebben wij gekeken in welke taken wij bedrijven kunnen ondersteunen om het bijhouden van de website zo makkelijk mogelijk te maken. Wij merkten dat niet iedereen dezelfde service verlangden. Daarom hebben wij voor al onze klanten een op maat gemaakt onderhoudscontract opgesteld.

Zo helpen we jou alleen bij services die je echt wilt en kunnen we jou daarin adviseren. Daarnaast vinden onze klanten het erg prettig om een expert achter de hand te hebben voor kleine klusjes aan de website. Wij helpen onze klanten met een onderhoudscontract altijd als eerst, zodat jij weer snel verder kan met zaken die belangrijker zijn.

Waarom een WordPress onderhoudscontract.
  • Als expert blijven wij aan jouw site verbonden
  • Jij hoeft geen tijd te besteden om de website optimaal te houden
  • Voor grotere klussen krijg je voorrang op onze andere klanten.
  • Advies bij online marketing, advertenties, salesfunnels of andere website gerelateerde uitdagingen.
  • Direct hulp van een specialist bij hacks, fouten, website offline of problemen

Geen veiligheidsrisico's meer met ons onderhoudscontract

Wij zorgen voor jouw website Alsof het van ons is.

Welke services kan jij bij ons WordPress onderhoudscontract kiezen?

Wij willen jou alleen ondersteunen met WordPress onderhoud services die jij zelf verlangt. 
Wij bieden geen all-in-one pakketten aan omdat wij vinden dat jij dan ook betaald voor services die je wellicht niet nodig vindt. 

Hieronder vindt je services waar wij jou mee kunnen ondersteunen

Updates

Voor de veiligheid van jouw website is het belangrijk dat plugins snel worden geüpdatet. Zonder deze updates krijgen hackers vrij spel en kunnen functionaliteiten stoppen met werken. Wij zorgen dat jouw websites up-to-date blijven en testen ook of er geen fouten insluipen tijdens het updaten van de website.

Back-ups

Wij maken dagelijks, wekelijks en maandelijks een back-up van jouw website. Als er iets misgaat en er ontstaat een onherstelbare fout, dan kunnen wij de meest recente back-up terugzetten en is jouw website in mum van tijd weer online.

Security

Wij leven in een tijd dat vraagt om extra security maatregelen. Dagelijks worden er duizenden website gehackt doordat websites hun zaken niet op orde hadden. Wij kunnen je website voorzien van anti-hack software zodat hackers en andere kwaadwillenden geen kans meer krijgen om jouw bedrijf te schaden.

Licenties

Veel websites maken gebruik van extra premium plugins. Bolderdesign heeft voor veel van deze plugins, premium licenties waar jij gebruik van kan maken. Zo krijgt je gratis updates van de beste pakketten die het internet te bieden heeft zonder dat je daar zelf de hoofdprijs voor moet betalen.

Maandelijks rapport

Wij kunnen maandelijks een rapport sturen met een overzicht van jouw website. In dit overzicht vindt je de belangrijkste analytics om de voortgang van jouw website te meten. Ook kunnen wij jouw bijstaan met raad en daad om het beste in je site naar boven te halen.

Zakelijke mail

Een professionele e-mailadres die gebruik maakt van jouw eigen domein ([email protected]). Wij zetten een Google Gsuite account op met 20GB aan ruimte. Zo heb jij al jouw zakelijke mail in 1 overzicht.

Hosting

We bieden premium hosting die specifiek is geconfigureerd voor WordPress websites. Onze systemen worden 24/7 gemonitord en hebben live ondersteuning. Onze hosting is snel, veilig en steengoed.

Uptime monitor

Wij houden actief in de gaten of jouw website online is of niet. Mocht de website offline raken dan laten wij alles vallen en zullen wij de site zo snel mogelijk weer online krijgen.

Opschonen van spam

Spam is 1 van de vervelendste effecten die het internet met zich mee brengt. Het kan vervelend en vermoeiend zijn om alle reacties steeds maar weer te verwijderen. Als jij hier veel last van ervaart dan kijken wij of we de stroom van spam kunnen verminderen en zullen wij de spam opschonen.

Emaillijst marketing

Wil je aan de slag gaan met emailmarketing? Wij kunnen helpen bij het opzetten van een e-mailsysteem. Wij hebben veel ervaring met het sturen van emails en kunnen assisteren bij het schrijven van emails. Onze e-mailcampagnes zijn altijd erg succesvol en genereren extra sales.

Wat zijn de kosten van ons wordpress website onderhoud

De snelheid van een WordPress website

Snelheid is een van de belangrijkste factoren op het internet. Geen bezoeker heeft zin om lang te wachten op een pagina.

Daarom heeft Google van de website snelheid ook een belangrijk factor gemaakt.
De laadtijd van een website moet onder de 2 seconden blijven.

Is de laadtijd groter dan 2 seconden dan wordt jouw website gestraft in de Googlre ranking. En maak je geen kans op hoge posities in de zoekmachine

Een goede website om de snelheid mee te testen is: GTMETRIX

WordPress snelheid verbeteren

Wij maken er een sport van om onze WordPress website’s zo snel mogelijk te maken. 

En wij merken vaak dat het bij andere website’s daar aan schort. Probeer de test zelf maar eens door op de afbeelding hierboven te klikken, kom jij onder de 2 seconden?

In veel gevallen kunnen wij de website versnellen en kunnen wij in de buurt komen van deze richtlijn. Of het ons lukt hangt af van de kwaliteit van de website, de hosting, de code en de plugins. Wij zijn nou eenmaal geen wonderdokters maar in 85% van alle gevallen is het ons gelukt. 

Wil jij dat we de snelheid van de website onder de loep nemen?

SEO WordPress onderhoud

SEO of zoekmachine optimalisatie moet ook onderhouden worden. Anders ben jij je toppositie in de Google Zoekmachine zo weer kwijt. 

Bolderdesign kan je hier bij helpen. Wij kunnen maandelijks de SEO voor jouw WordPress website uit handen nemen. Bijvoorbeeld door het optimaliseren van de pagina’s, het monitoren en verbeteren van de CTR in Google, het schrijven van teksten voor jouw bedrijf en het verzamelen van backlinks.

Onze website behalen in Google altijd goede resultaten en wij zullen onze 26 verbeterpunten voor SEO toepassen op jouw website. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

WordPress onderhoud kosten

Omdat wij het meest flexibele WordPress onderhoudscontract hebben en alleen maar WordPress onderhoud services willen verlenen die jij zelf wilt, hanteren wij geen standaard prijs of termijn. 

Wij vinden ook dat elke website of webshop anders is. En bieden liever maatwerk aan waar jij echt bij geholpen bent in plaats van een standaard pakket. 

Wel bieden wij extra korting aan naarmate je meer WordPress onderhoud services van ons afneemt. En krijg je 2 maanden korting als je jaarlijks vooruit betaald.

Onze services beginnen al vanaf €5,- per maand. 

Vraag een vrijblijvende offerte

Of email naar

Veelgestelde vragen over WordPress onderhoud:

Nee, ons WordPress onderhoudscontract is maandelijks opzegbaar. Je kunt op ieder moment stoppen.

Wel ga je bij het afnemen van onze services automatisch akkoord met onze voorwaarden zodat we op een nette en prettige manier met elkaar kunnen samenwerken. 

Omdat wij heel flexibel willen zijn en jou niet willen laten betalen voor services die je amper gebruikt, hebben wij geen standaard prijzen.

Wij doen al WordPress onderhoud services voor het minimale bedrag van €5,- per maand. 
Wij geven jou graag een vrijblijvende offerte

Wij zullen alles netjes voor je achterlaten. Onze premium licenties (als van toepassing) zullen wij verwijderen,
hierdoor stoppen de updates maar aan de website en functionaliteiten zal niets veranderen. Nadat jij het contract hebt stopgezet raden wij jou wel aan om zelf nauwlettend je website te onderhouden

Fantastische ontwikkelaars van over de hele wereld hebben een aantal geweldige tools gemaakt (en verdienen het om te worden gecompenseerd). Samen met de licentie ontvangt je prioriteitsondersteuning van de ontwikkelaar. Als wij alles handmatig zouden moeten maken dan zou dat extra kosten met zich mee brengen. We gebruiken alleen tools van ontwikkelaars die we vertrouwen en hebben een lange staat van dienst in het ondersteunen en updaten van hun producten.

RELAX! EN START MET ONSPANNEN.

Gooi de benen maar op tafel, met ons als WordPress onderhoud partner krijgt jij geen grijze haren op je hoofd. Neem meteen contact met ons op en wij regelen de rest. Heerlijk toch?