REMCO NIEUWENHUIZEN

Eigenaar van Bolder Design

WAAROM BOLDER DESIGN

Er zijn heel veel goede webdesigners die u mogelijk kunnen helpen met uw project. Dus waarom zou u met Bolder Design werken? Hier vindt u een aantal verschillende redenen waarvan wij hopen dat u ze overtuigend zult vinden:

  • U werkt rechtstreeks met Remco; de eigenaar van Bolderdesign, u zult niet heen en weer worden geschud tussen medewerkers.
  • Remco heeft meerdere eigen bedrijven opgericht en groot gemaakt. Zo is hij niet alleen een webdesigner maar zal hij als mede-ondernemer ook meedenken hoe uw bedrijf de website kunt gebruiken om verder te komen.
  • Wij factureren niet per uur maar werken met een vaste prijs. Zo weet u altijd op voorhand wat de financiële investering zal zijn voor het project.
  • Wij werken erg snel en kunnen op korte termijn al een groot verschil maken voor uw bedrijf. 9 van de 10 keer is uw bedrijf al op de goede weg, maar heeft u voor de laatste 10% een specialist nodig die uw bedrijf het juiste zetje geeft om verder te komen.
  • Wij weten dat u het druk heeft met uw bedrijf, daarom zullen wij het project leiden en alleen om uw aandacht vragen als u mening echt gevraagd wordt.
  • Wij hebben bedrijven geholpen die zich online, met succes opnieuw hebben uitgevonden en resultaten met 300% zagen stijgen.
  • Met een achtergrond bij Defensie en de Politie staan vertrouwen, integriteit en hard werken hoog in ons vaandel.

GESCHIEDENIS

Remco Nieuwenhuizen, eigenaar van Bolder Design, is een entrepreneur en oprichter van meerdere bedrijven in verschillende branches.

Remco kijkt altijd naar mogelijkheden om ergens de eerste in te zijn. Zijn vooruitziende blik en durf om zijn ideeën door te zetten hebben hem veel gebracht.

Toch was dit ook vaak de valkuil, Remco zag zoveel kansen dat het lastig was om ergens 100% op te focussen.

Maar zijn bedrijven begonnen altijd bij de 1ste stap. En dat was een goed werkende website.

Hierdoor heeft Remco veel ervaring met het maken van websites die er, niet alleen mooi uitzien, maar ook resultaten leveren.

In het begin deed hij dit nog in combinatie met zijn 'normale' werk bij de Koninklijke Landmacht en Politie maar het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan. Sinds 2017 is Bolder Design opgericht om bedrijven te helpen met niet alleen een mooi online visitekaartje, maar ook om websites te creëren die echt een verschil voor een bedrijf maken.

Remco werkt samen met de beste en meest getalenteerde specialisten van Nederland op hun vakgebied.

Zo kan Bolder Design een groot verschil maken met een klein en gespecialiseerd team.

Tussen het bouwen van een website en het opbouwen van vertrouwen bij uw doelgroep, zit een enorm verschil.

- Remco Nieuwenhuizen. Eigenaar, Bolder Design.

EEN AANTAL RECENTE PROJECTEN

GEWELDIGE BEDRIJVEN WAAR WIJ MET ONZE KENNIS AAN MOCHTEN BIJDRAGEN. TROTS!