WKM Cornelisse Showcase

WKM Cornelisse is een bedrijf dat reserveonderdelen verkoopt aan de maritieme en zware industriële sector. Zij hadden aan Bolderdesign een gratis websiterapport gevraagd waarin veel verbetertips naar voren kwamen. Hierop hebben zij actie ondernomen en Bolderdesign gevraagd om de website te redesignen.

De oude website was niet representatief voor hun bedrijf en door verouderde software traag en niet geoptimaliseerd voor gebruik op de mobiele telefoon en tablet. 

Daarnaast wilde ze van deze mogelijkheid gebruik maken om een productgroep beter te belichten op hun website omdat zij hier een groeimarkt in zagen. 

Aan Bolderdesign de schone taak om het design op de schop te nemen en met een moderne look het bedrijf te vertegenwoordigen. 

Services

Webdesign
Hosting
Snelheidoptimalisatie
Website onderhoud

Restylen van de website

De eigenaar van WKM Cornelisse en Bolderdesign waren het snel eens over het feit dat de website wel een redesign kon krijgen. 

De oude site toonde niet de professionaliteit van het bedrijf en de kennis en kunde waarin het bedrijf advies kan geven. 

Bolderdesign is naar de tekentafel gegaan en heeft een ontwerp gemaakt die er weer fris uitziet en goed werkt op diverse formaten. Hieronder kan je de oude website vs de nieuwe website zien.

Oud

Nieuw

Hosting

Tijdens het designprocess kwam Bolderdesign erachter dat de hosting net zo oud of misschien nog wel ouder was als de oude website. Hier viel dus veel verbetering te halen.

In overleg met de eigenaar hebben wij het bedrijf verhuist naar een betere hosting die goedkoper en sneller is. Bijkomend voordeel is dat Bolderdesign de website nu kan onderhouden zodat de website snel en veilig blijft.

Snelheidoptimalisatie

Toen wij onderzoek deden op de oude website merkten wij dat de snelheid ver te zoeken was. 

Omdat wij weten dat bezoekers snel afhaken bij een trage website wilde wij het gebruiksgemak van bezoekers te vergroten door de snelheid te verbeteren.

Bij Bolderdesign proberen wij onze website altijd erg snel te maken. En zoals je aan het onafhankelijke rapport aan de rechterkant kunt zien is dit goed gelukt. 

Wil jij ook samenwerken met Bolderdesign?

WhatsApp Vraag via Whatsapp