Flamingo TV Showcase

Flamingo TV is de bekendste en grootste telecom aanbieder van Bonaire en omgeving. Dit familiebedrijf was het eerste bedrijf wat internet en tv naar dit Caribische eiland bracht.

Hun service is altijd een van de belangrijkste punten geweest waar de ‘Ziggo van Bonaire’ veel waarde aan hecht. Het verbeteren van de website had dan ook als voornaamste reden om de service naar klanten te vergroten.

Bolderdesign heeft alle wensen aangehoord en is met een high value concept gekomen hoe zij hun klanten het beste konden helpen.

Services

High value concept
Huisstijl en stylesheet
Webdesign
Informatievoorziening systeem
Copywriting

High value concept

Om Flamingo TV zo goed mogelijk te helpen vroegen ze aan Bolderdesign om een high value concept ta maken. In dit concept hebben wij alle ideeën opgeschreven om de gebruikservaring te verbeteren en tot het beste eindresultaat te komen.

Wat stond er zoal in dit concept?
– Doelen
– Wireframes
– Stylesheets
– Gebruikersjourney
– Afbeeldingenkeuze
– Call to actions
– FAQ
– Contactmogelijkheden

Na het bespreken van dit concept, waarin we alles goed hebben doorgenomen, was er een duidelijk beeld van hoe het eindresultaat eruit zou komen te zien. 

Verbeterde informatie voorziening

Naast de restyle van de website wilden wij de klanten van FlamingoTV nog beter tot dienst zijn.

Daarom hebben wij een automatisch serviceberichten systeem geinstalleerd.

Mochten er onderhoudswerkzaamheden zijn, tijdelijke errors of promoties. Dan wordt dit automatisch gedeeld op de social media pagina’s van FlamingoTV.

Zo is en blijft iedereen op de hoogte.

WhatsApp Vraag via Whatsapp