Den Herder Seaworks Showcase

Den Herder Seaworks is een internationaal opererend familiebedrijf uit Yerseke Zeeland en gespecialiseerd in de winning van zand en grind op zee.

De website was nodig aan vervanging toe en ook de teksten konden wel een update gebruiken. 

Na een goed gesprek heeft Bolderdesign de kansen en mogelijkheden voor DHseaworks op een rijtje gezet. En zij wij de samenwerking aan gegaan om de online doelstellingen te halen.

Services

Webdesign
Vertalen
Meertalig
Video
Onderhoud

Het doel van de website

Om dichter bij de doelstellingen van het bedrijf te komen was het belangrijk om online een betere en professionelere uitstraling te krijgen.

DHseaworks had veel mooie professionele foto’s waarin de dagelijkse werkzaamheden goed naar voren kwamen. In het design hebben wij rekening gehouden om deze afbeeldingen zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de boodschap die de pagina had. 

Ook was het belangrijk dat de website in meerdere talen beschikbaar zou zijn aangezien het bedrijf internationaal opereert.

De teksten zouden door de medewerkers van DHseaworks herschreven worden. In een later stadium heeft Bolderdesign geholpen met het vertalen van alle teksten.

Vertalen, meertaligheid, video-ondersteuning en onderhoud

Tijdens een project als deze komen er altijd verzoeken bij. Wij proberen onze klanten hierbij altijd zo goed mogelijk te ondersteunen.

Zo hebben wij tijdens dit project geholpen met het vertalen van alle teksten naar de Duitse en Franse taal. 

Hebben wij de taalsoftware geïnstalleerd zodat gebruikers gemakkelijk tussen talen kunnen schakelen en waarbij er ook een automatische taaldetectie aanwezig is.

En als laatste hebben wij geholpen om de video’s die aanwezig waren van de vloot beschikbaar te maken voor de website. 

Vloot digitaliseren

Voor klanten is het belangrijk dat de schepen die zij inhuren geschikt zijn voor de klus. Dit gebeurd vaak door het beoordelen van de schepen via PDF’s. 

Om het gebruikers zo makkelijk mogelijk te maken om schepen te vergelijken hebben wij de vloot van DHseaworks gedigitaliseerd zodat gebruikers in 1 oogopslag zien of de schepen de juiste capaciteit hebben.

Wil jij ook samenwerken met Bolderdesign?

WhatsApp Vraag via Whatsapp