ONTZORG PLAN

Voorkom dat de hulptroepen moeten uitrukken voor uw website. Met ons ontzorg plan blijft uw website optimaal presteren.

WAAROM EEN ONTZORGPLAN

WAAROM EEN ONTZORGPLAN

Uw website is gebouwd op een solide basis. Om de functionaliteiten uit te breiden en de site aan uw behoeften aan te passen hebben wij extra software bovenop die basis geinstalleerd.
Hoewel sommige hiervan gratis zijn, zijn er ook premium add-ons met een licentie die een jaarlijks abonnement vereisen om functioneel te blijven. Updates voor deze applicaties zijn cruciaal voor de stabiliteit van uw website.

Met ons ontzorgplan blijft Bolder Design verbonden aan uw website. Wij gebruiken onze kennis en kunde om uw site uit de problemen te houden. Hackers maken geen kans en uw site is altijd online.

Bespaar uzelf heel veel grijze haren en kopzorgen met ons ontzorgplan. 

WAT ZIT ER IN ONS STANDAARD ONTZORGPLAN

Updates

Voor de veiligheid van uw website is het erg belangrijk dat er altijd gebruik wordt gemaakt van de laatste versie van software. Wij zorgen dat juw websites up to date blijven en testen ook meteen of er geen fouten insluipen tijdens het updaten van de website.

Back-ups

Wij maken dagelijks, wekelijks en maandelijks een back-up van uw website. Als er iets misgaat met de site of als het wordt gehackt, dan kunnen wij de meest recente back-up terugzetten op de server en uw website in mum van tijd weer up and running hebben.

Security

Om de veiligheid van uw website te garanderen zorgen wij voor extra security maatregelen. Uw website wordt voorzien van anti-hack software zodat hackers en andere kwaadwillenden geen kans meer krijgen om uw bedrijf te schaden.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Aanvullende services voor uw bedrijf

Hosting

We bieden premium hosting die specifiek is geconfigureerd voor uw site. Onze systemen worden 24/7 gemonitord en hebben live ondersteuning. Bij ons maakt u zich geen zorgen over het up-and-running houden van uw site.

Licenties

Maak gebruik van onze premium licenties voor dure software en betaal zelf nergens meer voor. Z krijgt u gratis updates van de beste pakketten die het internet te bieden heeft. Handig voor als u zelf veel updates uit voert.

Maandelijks rapport

Maandelijks sturen wij een overzicht van uw website. In dit overzicht vindt u de belangrijkste analytics om de voortgang van uw website te meten. Ook kunt u snel inspringen op veranderingen in uw online omgeving.

Zakelijke mail

Zorg voor professionele e-mailadressen die uw eigen domein gebruiken ([email protected]). Wij zetten voor u een Google Gsuite account op met 20GB aan ruimte. Zo houdt u al uw zakelijke mail op de één plaats.

Een aantal veelgestelde vragen:

RELAX! EN START MET ONSPANNEN.

Gooi de benen maar op tafel, met ons ontzorgplan krijgt u geen grijze haren op uw hoofd. Neem meteen contact met ons op en wij regelen de rest. Heerlijk toch?