Gratis websiterapport

Geen resultaat met je website? En wil je dit graag veranderen.

Gratis Website Rapport

Herken jij 1 van de volgende punten?

Laat ons jouw website vrijblijvend nakijken

Wij zien dagelijks websites waarbij veel verbeterd kan worden. Wij schromen ons niet om deze verbeterpunten door te geven aan deze eigenaar , het is dan aan hem wat hij ermee doet.

In veel gevallen is een website voor 75% af. Het bedrijf heeft zijn best gedaan om al hun services online te zetten en er staan een aantal foto’s op van recente projecten.

Het mist alleen het laatste zetje waardoor potentiele klanten overtuigd worden om contact op te nemen. Want tussen het bouwen van een website en het opbouwen van vertrouwen zit een groot verschil.

In ons websiterapport kijken wij de website na en geven wij onze ongezouten mening over de online presentatie van jouw bedrijf. 

+ 0
Gratis websiterapporten opgesteld in het afgelopen jaar

Waar testen we jouw website op in ons rapport

*Bedrijfsgegevens hebben wij onherkenbaar gemaakt.

De snelheid van de website

Snelheid is een van de belangrijkste, zo niet de belangrijkste factor op het internet. Er is geen één bezoeker die wilt wachten op een website.

Google houdt als norm aan dat de laadtijd van een website onder de 2 seconden moet blijven. Anders zal de website geen hoge positie krijgen in de zoekmachine. 

Wij testen de snelheid van een website met GTMETRIX, dit kan je nu ook zelf doen, maar voor jou is het misschien abracadabra. Wij geven aan de hand van dit rapport een aantal tips waarmee de snelheid en de score’s omhoog zullen gaan.

SEO(zoekmachineoptimalisatie) van de site

Zoals je misschien wel weet is SEO ook een groot onderdeel van het succes van een website.

Potentiële klanten moeten op jouw website komen en veel bedrijven willen dat dit gebeurd via de zoekmachine.

Wij kijken of de basis van de website goed is ingesteld en of er dingen zijn die verbeterd kunnen worden. Dit doen wij met speciale software en onze eigen ervaring, wij presenteren alles netjes in een sheet zodat je zelf op je eigen gemak kunt kijken of je de verbeterpunten zelf kunt uitvoeren. 

Linksanalyse van de website

Naast snelheid en SEO zijn interne en externe links belangrijk voor de ranking van de website.

Wij zoeken op jouw website naar deze links en kunnen links er rechts adviseren wat er beter zou kunnen. Ook dit doen wij weer met speciale software die ons helpt om alle links te vinden. 

Naast het vinden analyseren wij ook de kwaliteit van de links. Een link van een populair en kwalitatief platform als wikipedia is bijvoorbeeld vaak beter als een link van een blogger die niets met jouw branche te maken heeft. 

Het design van de website

Als we toch bezig zijn op jouw website kijken wij ook naar het design en gebruiksvriendelijkheid van de site.

De online wereld veranderd zo snel dat een website er al snel verouderd uitziet. Uiteraard hoef je niet alle trends te volgen maar is het voor de uitstraling van het bedrijf wel belangrijk dat de site er modern uitziet. 

Ook is het al een aantal jaar geleden dat websites geoptimaliseerd werden voor tablets en mobiele telefoon, toch komen wij nog regelmatig websites tegen die hier niets mee gedaan hebben. Ook zullen wij in deze gevallen aangeven wat er beter kan.

Overige verbeterpunten die opvallen

Bij elke website vinden wij wel verbeteringen die niet onder de andere punten vallen.

Daarom zullen wij in dit kopje onze ongezouten mening geven over wijd uiteenlopende punten.

Denk bijvoorbeeld aan consistentie, social media gebruik, kleurengebruik, afbeeldingen etc.

Rapport reviews

"

Bolderdesign heeft een rapport opgesteld voor mijn oude website. Hieruit bleek dat de site op heel veel punten verbeterd kon worden. Daarom heb ik toen besloten om het redesign uit te besteden aan Bolderdesign en ik ben heel erg blij met het eindresultaat.

Vraag gratis jouw websiterapport aan

Aangezien wij altijd veel aanvragen krijgen die wij belangeloos afhandelen, sluit ons aanvraagformulier voor deze maand over:

Uren
Minuten
Seconden

* Wij proberen altijd zo snel mogelijk ons rapport te maken. Maar wij zijn vrij om een aanvraag te annuleren.

WhatsApp Vraag via Whatsapp